L'ESCOLA DE MÚSICA CAN LLOBET PREMIADA A LA 2ª NIT DE l'EMPRESARI

Dins la 2ª edició de la Nit de l'Empresari, celebrada amb un sopar amb mes de 260 persones a l'Hotel Bernat II de Calella, l'ajuntament de Calella, a través del Servei d'Autoempresa de l'Àrea de Promoció Econòmica,valorant les diverses iniciatives empresarials que des d'aquest servei s'han concretat en empreses creades durant l'exercici 2004, va atorgar el reconeixement a nous emprenedors-es a l'Escola de Música Can Llobet, S.C.C.L.

L'Escola de Música Can Llobet va néixer l'any 1997 com associació, amb la finalitat d'oferir un sevei en el món de l'educació, concretament en l'àmbit musical, impartint un ensenyament musical integral, personalitzat, de qualitat i alhora lúdic, per la ciutat de Calella i rodalies.
L'any 2003, degut al creixement permanent i consolidació del projecte, va sorgir la importància i la necessitat de constituir-se com a empresa i d'adquirir la personalitat jurídica d'una societat limitada laboral. El mateix any, el Departament de Treball de la Generalitat, els atorga la condició d'iniciativa d'ocupació local.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MÚSICA PER A TOTS