34è JUGUEM CANTANT



Aquest any en motiu del 10è aniversari de l’Escola de Música Can Llobet de Calella, de la qual hi forma part la Coral l’Escarlet vam decidir organitzar el 34è Juguem Cantant a Calella, acollint juntament amb les corals de la nostra demarcació (Maresme-Vallès Oriental), corals del Barcelonès.

Vam pensar que seria bonic poder interpretar tots junts la cantata del Follet Valent a més de cançons del repertori comú. Vam presentar el nostre projecte al professorat de l’escola i als pares i mares dels nostres cantaires i ràpidament se'l van fer seu, els uns acompanyant la cantata amb els seus instruments i els altres posant tota la seva imaginació i col.laboració per preparar el “Juguem”.

El resultat final va ser molt bo, tant en el “Juguem” com el “Cantant”. Va ser una feina d’equip amb una entrega i servei absoluta.

També voldriem destacar la part de la narració a càrrec de la Txell Botey, una actriu fantàstica de la nostra població que amb la seva narració i interpretació es va posar a la butxaca tot el públic.

Agraïm i valorem l’assistència al concert de la Núria Juanet, compositora de la cantata, la qual va rebre una forta ovasió d’aplaudiments.

Abans de la cançó sorpresa vam posar un toc dolç a la nostra trobada, fent una rifa de productes típics de la nostra ciutat: un cistell preciós de maduixes i una panera de fruita i verdura, gentil·lesa de la família calellenca de Cal Xoi.

Pel què fa als nostres petits cantaires i a totes les seves directores, també els volem felicitar per la feina feta i pel resultat obtingut amb totes les cançons que es van escoltar.

A tothom felicitats!


Comentaris

mercè ha dit…
FELICITATS A TOTA L'ESCOLA.
VA SER UN CONCERT EMOTIU, SIMPÀTIC, I MÀGIC.

MERCÈ. CANET

Entrades populars d'aquest blog

LA CORAL L'ESCARLET AL PALAU SANT JORDI