TALLERS SETMANA SANTA CECILIA

Del 16 al 19 de Novembre l'Escola de Música encetem un nou any amb ple de propostes musicals per aquesta nostra setmana cultural dedicada a la patrona de la música.


SANTA CECÍLIA’09

Un any més, i ja comença a ser tradició, celebrarem Santa Cecília, la patrona de la música, amb una setmana de tallers musicals complementaris a l’estudi d’aquesta. Uns tallers, el contingut dels quals, serà divers i adreçat a tothom, tant als alumnes com a les mares, pares i amics sensibilitzats per la música. És obligatori assistir als tallers que es fan dins la franja horària que feu el llenguatge musical i als que tracten el vostre instrument. La resta són opcionals però recomanats. És per això, que totes les classes s’anul·laran perquè pugueu assistir a qualsevol dels tallers que desitgeu. Veniu i gaudiu d’aquesta experiència!!!

GRAELLA dels TALLERS

· HOMENATGE ALS 25 ANYS DE XESCO BOIX: Serà un taller pels petits i mitjans de les cançons i danses que ens va deixar un símbol d’aquest gènere.

· COM MOLDEGEM EL SO DE LA GUITARRA ELÈCTRICA?:
Escoltarem la guitarra elèctrica, les seves possibilitats, el que pot fer segons el context que l’acompanya...

· CONEIXEM EL NOSTRE COS: Sovint no som conscients del nostre cos ni de les parts que el formen. Veurem també la relació del nostre cos amb la música i com ens ajuda a l’hora d’interpretar.

· EL COLOR DE LES ESCALES: A través dels instruments de vent, escoltarem, treballarem i jugarem amb el color que ens donen les diferents escales de què consta la música.

· ORQUESTRA DE CORDA: Els alumnes de corda treballaran diferents peces per tocar conjuntament. (cal portar l’instrument).

· PERCUTIM: A partir de bases rítmiques, jugarem amb elles, aprendrem a tocar plegats i a escoltar diferents ritmes alhora amb yembés, taules, bongos...Aquells/es que hi participeu i tingueu instruments de percussió, caldria que els portéssiu.

· TREBALLEM AMB ELS DITS (PSICOMOTRICITAT FINA): Farem exercicis amb els dits i les mans per desenvolupar la seva sensibilitat.

· ORQUESTRA DE GUITARRES: Els alumnes de guitarra treballaran diferents peces per tocar conjuntament. (cal portar l’instrument).

· TALLER DE VEU: A través de l’instrument de la veu, escoltarem, treballarem i jugarem amb el color que ens donen les diferents escales de què consta la música i aprendrem a expressar amb el cos les dinàmiques i el moviment d’aquesta.

· TALLER DE PIANOS (mitjans/ adolescents): Els alumnes de piano treballaran diferents peces per tocar conjuntament.

· TALLER DE PIANOS (adults): A partir de diferents peces, treballarem acords, improvisarem, escoltarem, treballarem i jugarem amb el color que ens donen les diferents escales de què consta la música.

· TALLER DE BATERIA I PERCUSSIÓ PELS MITJANS:
Escoltar com sona la bateria i altres instruments de percussió.

· EL DECORAT DEL ROCK: Escoltarem els ritmes que fa la guitarra elèctrica i la bateria en els diferents estils (rock, swing, reggae, ska i molts altres.)


CONCERTS

· Concert d’alumnes i ex-alumnes amb els seus grups: “Joan Sans i la banda” (Joan Sans, Pol Massó, David Catalán i Jamil Mateos) i el grup “The Reggae Soldiers” (Josep Grau, Pau Dangla, Alejandro Camacho, Fabián Cárdenas i Juan Pablo.

· CONCERT HOMENATGE A LA NOVA CANÇÓ a càrrec de Raquel Xiberta (veu) i Pep Romaguera (guitarra elèctrica).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA CORAL L'ESCARLET AL PALAU SANT JORDI